Odamız Korona Virüs Salgını Tedbiri Kapsamında Mesai Saatlerini Yeniledi

Bu haber 26 Mart 2020 - 12:08 'de eklendi ve 176 kez görüntülendi.
Odamız Korona Virüs Salgını Tedbiri Kapsamında Mesai Saatlerini Yeniledi

Odamız Korona Virüs salgını tedbiri kapsamında mesai saatlerini yeniledi ve erandevu sistemi üzerinde işlemler gerçekleştirmeye başladı.

Odamız çalışma saatleri Koronavirüs salgını tedbiri doğrultusunda saat 13.00 -17. 00 olarak gerçekleşecek olup hizmetlerimizi faks e posta vb elektronik ortamda da devam ettireceğiz. İnsan ve toplum sağlığı için teması minimum seviyeye indirmek ve aynı anda kalabalık ortam oluşturmamak özellikle sizlerin ve çalışanlarımızın sağlığı için iş ve işlemlerinizde randevu sistemimizden randevu alarak ve saat kuralına uyarak ve randevunuzu telefon aracılığı ile de onaylatarak gelmeniz gerekmektedir. Randevularınızı pasinlertso.org.tr adresinden erandevu yazılı banner veya randevu 24 yazılı alana tıklayarak gün öncesi almanız gerekmektedir.Ayrıca saat 09.00 ile 18.00 arasında bizzat Genel Sekreterimizce elektronik desteğimiz açık kalacak olup elektronik destekle ilgili info@pasinlertso.org.tr e-posta hesaplarından Genel Sekretermize direkt olarak ulaşılabilecektir.  Bu kapsamda tüm tedbirlere uymanız toplum ve birey sağlığı açısından salgının önüne geçilebilmesi için çok çok  önemlidir.

İnsan hayatı her şeyden değerlidir. Sizin ailenizin ve tüm toplumun sağlığı bizim için en önemlisidir.

Bu tedbirler sizler için. Hep beraber tüm kurallara uyarak bu salgınla baş edeceğiz. Sağlıkla kalın.
#EVDE KAL. #EVDE HAYAT VAR.

Aydın TAŞBAŞI