Pasinlertso'dan motorlu taşıt alım satım sinavı

Bu haber 19 Ağustos 2020 - 20:55 'de eklendi ve 186 kez görüntülendi.
Pasinlertso'dan motorlu taşıt  alım  satım sinavı

Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB MEYBEM A.Ş. işbirliğinde Mesleki Yeterlilik Belgelendirme sınavları devam ediyor.
Motorlu Kara Taşıtı Alım Satım Seviye 5 sınavları Enginler Otomotiw firmasin da covit 19 önlemleri alınarak  26 kişinin katılımıyla yonetim kurulu baskanimiz Aydin TAŞBAŞI' 'nın katilimlariyla gerçekleştirildi.
Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) standartlarında yazılı ve uygulamalı olarak iki aşamada gerçekleşen sınavlarda başarılı olan adaylar mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazanarak, belge aldıkları mesleklerde faaliyete devam edebilecekler. Mesleki Yeterlilik Belgesi başvuruları Pasinler Ticaret ve Sanayi Odasına şahsen yapılabiliyor.