BAŞKAN TAŞBAŞI'NDAN TEŞEKKÜR.

Bu haber 21 Eylül 2020 - 16:07 'de eklendi ve 297 kez görüntülendi.
BAŞKAN TAŞBAŞI'NDAN TEŞEKKÜR.

21 Ağustos 21 Ağustos 2020 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan 2846 sayılı Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kanunla aralarında Erzurum'un da bulunduğu 8 ildeki OSB lerde yapılacak yatırımların 01.01.2021 tarihi itibariyle Teşviklerde 6.Bölge Desteklerinin  sona erecek olması üzerine yapılan girişimler ve Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile 6.Bölge Destekleri devam edecektir.

Sayın Cumhurbaşkanımız R.Tayyip ERDOĞAN 'a İlimiz Milletvekillerine ,Çok Değerli Katkılarda bulunan TOBB Başkanımız Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU'na Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası adına teşekkürlerimizi sunarız.

Pasinler Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın  TAŞBAŞI