Başkan Aydın TAŞBAŞI ve Heyeti DAP Genel Müdürlüğünü ve KUDAKA'yı ziyaret etti.

Bu haber 13 Ağustos 2021 - 9:14 'de eklendi ve 55 kez görüntülendi.
Başkan Aydın TAŞBAŞI ve Heyeti DAP Genel Müdürlüğünü ve KUDAKA'yı ziyaret etti.

Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Aydın TAŞBAŞI ve Pasinler İlçesi Sulama Kooperatifleri Temsilcilerinden oluşan heyeti ile KUDAKA Genel Sekreteri Oktay GÜVEN'İ makamında ziyaret ederek. KUDAKA 2021 yılı Fizibilite Desteği Programı  hakkında bilgi aldı. Derdimiz Pasinler (Hasankale) sloganının üstünü çizen TAŞBAŞI ilçemize canımız feda gerekenin en iyisi olsun inŞallah. sözlerini tamamlayarak . bir sonraki ziyareti olan (DAP) Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Başkanı Prof. Dr. Osman DEMİRDÖĞEN, ide makamında ziyaret ederek güncel konular hakkında bilgi aldı.