Pasinler' de öğrencilere eğitim yardımı

Bu haber 25 Ekim 2021 - 16:19 'de eklendi ve 70 kez görüntülendi.
Pasinler' de öğrencilere eğitim yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası'na gönderilen 50 bin lira tutarındaki eğitim yardımı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere....

Türkiye Odalar ve Borsalar (TOBB) tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere  Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası'na gönderilen 50 bin lira tutarındaki eğitim yardımı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

PTSO’dan konuyla ilgili yapılan açıklamada, “PTSO olarak, çocuklarımıza bir nebze de olsa yardımcı olabilmek amacıyla bu kampanyayı sürdürüyoruz.  Halkımızın farkındalığını arttırmak ve bu tür kampanyalara destek olmalarını sağlamaktır” denildi.