Taşbaşı'ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Bu haber 10 Ocak 2022 - 15:37 'de eklendi ve 162 kez görüntülendi.
Taşbaşı'ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Pasinler Ticaret  v e Sanayi Odası Başkanı Aydın TAŞBAŞI '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Taşbaşı , "Toplumsal enformasyonun sağlanmasında anahtar rolünde bulunan basınımızın değerli mensupları, her zaman son derece zorlu ve bir o kadar önemli bir konumda yer almalarının yanı sıra toplumların gelişim ve değişiminde de son derece etkin ve aktif bir rol oynamaktadırlar. Vatandaşımızın doğru ve tarafsız haber alma hürriyetini sağlamak adına zaman mefhumu gözetmeksizin cefakârca çalışan, demokratik kültürümüzün gelişimine değerli katkılar sağlayan tüm basın emekçilerimize teşekkür ediyorum. Bizler mesai arkadaşı olarak gördüğümüz gazetecilerin her zaman yanındayız. Basın ilke ve ahlaki değerleri doğrultusunda, toplum yararını esas alan görev ve sorumluluk bilinciyle, görev yapan vatandaşlarımızın gören gözü, işiten kulağı ve sesi olan yerel gazete, internet medyası, ulusal ajans ve temsilcilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar , çalışmalarında başarılar ve sağlıklı günler dilerim" dedi.