PTSO'dan Babalar Günü Mesajı

Bu haber 19 Haziran 2022 - 12:56 'de eklendi ve 7 kez görüntülendi.
PTSO'dan Babalar Günü Mesajı

Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkanı TAŞBAŞI babalar günü dolayısıyla mesaj yayınladı.Mesajında   Toplumun çekirdeği olan aile, toplumsal değerlerimizin yaşatıldığı, kültür ve geleneklerimizin nesilden nesle aktarıldığı en önemli sosyal yapıdır. Bizim geleneğimizde babalar, ailenin temel direği olarak görülmekte; adaleti, paylaşmayı, dayanışmayı ve sorumluluğu simgelemektedir. Aileleri için her türlü fedakarlığı üstlenen, her türlü çileye göğüs geren, onların mutluluğunu kendi mutlulukları sayan babalar, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için özveriyle çaba harcamaktadırlar. Bu itibarla, üzerimizde hakkı olan anne ve babaların rızasını kazanmak, onların gönlünü hoş tutmak, onlara karşı her zaman vefa göstermek her evladın önceliği olmalıdır.                                                                                     Bu duygu ve düşüncelerle; başta bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere,  M.Rifat Hisarciklioglu ve tüm babaların “Babalar Günü’nü” kutluyorum dedi.