Taşbaşı'ndan tobb etü hastanesi sorumlusu şadan eren'e ziyaret

Bu haber 26 Haziran 2022 - 11:40 'de eklendi ve 15 kez görüntülendi.
Taşbaşı'ndan tobb etü hastanesi sorumlusu şadan eren'e ziyaret

Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın AydınTaşbaşı ,  Ankara ziyareti programı kapsamında

TOBB ETÜ Hastanesi Sorumlusu Şadan Eren’i ziyaret etti.

Eren’i makamında ziyaret eden Oda Başkanımız Taşbaşı, şadan eren'e hediyesini takdim etti.

TOBB ETÜ Hastanesi Sorumlusu Şadan Eren ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

TOBB ETÜ Hastanesi Sorumlusu Şadan Eren’i ziyaret etti.