Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası (PTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Aydın TAŞBAŞI , 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bu haber 24 Kasım 2022 - 11:18 'de eklendi ve 41 kez görüntülendi.

Toplumu, hayatı ve en küçük bireyden başlayarak insanı şekillendiren öğretmenlerimiz; bilgi birikimleri ve tecrübeleriyle öğrencilerin kişiliğinin oluşmasında büyük rol sahibidir. Kendi evlatlarına gösterdiği sevgi ve ilgiyi toplumun her kesimine eşit şekilde gösteren öğretmenlerimiz çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip olmaları, milli kültür ve tarihimize bağlı, evrensel değerlere açık, aklı hür vicdanı hür kişiler olarak yetişmeleri için çalışmaktadırlar.
Kurtuluş Savaşı’mızın önderi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini 1928 yılında kabul ettiği ve 1981 yılından bu yana “Öğretmenler Günü” olarak kutlanan 24 Kasım’da; ülkemizin dört bir yanında özveriyle görevlerini yürüten tüm öğretmenlerimize saygılarımı sunuyor, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve hayatta olmayan tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.