Oda başkanınızın bayram mesajı

Bu haber 21 Temmuz 2021 - 1:24 'de eklendi ve 139 kez görüntülendi.
Oda başkanınızın bayram mesajı

Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımlayan Başkan TAŞBAŞI "Bayramlar, dini ve milli duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir. Bu anlamlı bayramın milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum. " dedi.