Taşbaşı'ndan Hisarcıklıoğlu'na tebrik .

Bu haber 10 Nisan 2023 - 10:46 'de eklendi ve 372 kez görüntülendi.
Taşbaşı'ndan Hisarcıklıoğlu'na tebrik .

Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Macaristan, Türkmenistan, KKTC iş dünyası temsilcilerinin katılımıyla İstanbul’da gerçekleşen , Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Genel Kurulu Başkanlığı seçimi yapıldı.  “Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliğine üye tüm ülkelerin önergesi ve desteğiyle yeniden Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Başkanlığına M.Rifat Hisarcıklıoğlu seçildi. Oda Başkanımız Aydın TAŞBAŞI Başkanlığa yeniden seçilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” mesajını iletti.

Etiketler :
FOTO GALERİLER
EN SON YAYINLANANLAR
İLGİLİ FAALİYETLER
Kadın Hakları Günü Mesajı
Başkan Taşbaşı'ndan Aşure Günü Mesajı
Nice Hayırlı Bayramlara
Başkan Aydın Taşbaşı'ndan ''Babalar Günü'' Mesajı
Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası (PTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Aydın TAŞBAŞI , 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
PTSO  29 Ekim Cumhuriyet bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
PTSO 29 Ekim Cumhuriyet bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.