Başkan Taşbaşı'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Bu haber 30 Ağustos 2021 - 10:02 'de eklendi ve 179 kez görüntülendi.
Başkan Taşbaşı'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Başkan Taşbaşı kutlama mesajında şunları dile getirdi; “Milletimizin şanlı ordumuzda yazdığı bir destan olan 30 Ağustos Zaferi ile Türk Milleti, egemenliğini kayıtsız şartsız tüm dünyaya haykırmıştır. Şanlı Tarihimizin emsalsiz zaferlerinden birisi olan ve aziz milletimizin kaderini değiştiren 30 Ağustos Zaferi ile milletimiz asla yenilmeyeceğini göstermiş, büyük önder Atatürk’ün başlattığı bağımsızlık hareketini başarıya ulaştırmış, Cumhuriyetimizin kurulmasının da yolunu açmıştır.

Bu istiklal mücadelesi, ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı en zor koşullarda, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir. Türk milleti, vatanı ve milletinin varlığı ve birliği söz konusu olduğunda, şartlar ne olursa olsun, fedakârlıktan kaçınmamaktadır, bağımsızlığını, vatanını ve milletinin bölünmez bütünlüğünü korumak adına her türlü fedakârlığa hazırdır.

Birçok mücadele ile kazanılmış bu vatanın sahip olduğu potansiyel ile daha iyi yerlere getirmek için iş dünyası olarak var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz..

Tüm bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu büyük zaferin tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.